Coaching op jouw pad naar (werk)geluk

Heb je minder plezier in je werk of in je leven en weet je niet hoe dit komt? Of weet je niet (meer) wat je wilt? Wil je op zoek naar jouw kwaliteiten en behoeften? En wil je leren daar (weer) invulling aan te geven?

Wacht niet langer en kom in actie!

Ik heb een 4-maandsprogramma samengesteld, waarin ik je 4 maanden lang begeleid op jouw pad naar werkgeluk.

Welke resultaten heb je na die 4 maanden bereikt?
- Je hebt inzicht in je eigen behoeftes en voorkeuren
- Je hebt inzicht in je eigen kwaliteiten en uitdagingen
- Je weet wat je wilt en wat ervoor nodig is dat te bereiken
- Je bent in staat de benodigde stappen te zetten
- Je hebt de eerste stappen richting jouw werkgeluk gezet

Wat levert het je als bedrijf op:
- Een lager ziekteverzuim, door dit programma preventief in te zetten
- Een medewerker die weet wat hij/ zij wil
- Een meer gemotiveerde medewerker
- Een effectievere en efficiëntere medewerker

NB. Dit programma is niet bedoeld voor mensen die een burn-out hebben of willen re-integreren.

Als raken verbinden wordt, volgt delen vanzelf. Dát is mijn kracht.

Doordat je je ware ik durft en kunt laten zien bij mij krijg je inzicht in je gedrag, patronen en obstakels. Waar nodig gaan we terug naar het ontstaan hiervan, zodat je vervolgens andere keuzes kunt maken die nú helpend voor je zijn. Daarnaast help ik je flexibeler omgaan met de obstakels en (negatieve) gedachten die je ervaart, zodat je (weer) acties onderneemt die jij belangrijk vindt en waar jij gelukkig van wordt.

Spreekt dit je aan?

Maak dan snel een afspraak. Heb je nog een vraag? Stel die gerust via het contactformulier.

“Timen is een fijne coach, die mij de tijd gaf om mijn verhaal te doen, maar het ook feilloos doorhad als ik er omheen aan het draaien was. Door zijn manier van vragen stellen en te benoemen wat hij met mij zag gebeuren in het gesprek, konden we vervolgens samen op onderzoek gaan. Zo ontdekte ik de kern/oorsprong van het probleem en op welke gebieden of situaties dit tot uiting kwam. Timen heeft de beschikking over verschillende tools en keek daarbij wat er op dat moment het beste bij mij paste. Hij gaf vervolgens bruikbare tips, waar ik concreet mee verder kon.”

Daniëlle, Psycholoog

"Hierbij bedank ik je voor je inspirerende coaching en adviezen tijdens de afgelopen tijd. Jouw inzicht en inlevingsvermogen in mijn professionele en persoonlijke situatie was werkelijk uniek. Door de motiverende gesprekken met jou was het voor mij mogelijk om positief te blijven. Duizendmaal dank."

Loes, Administratief Medewerker

“Wat Timen kenmerkt bij het coachen is dat hij zorgt voor een open en veilige sfeer. Hij stelt zich niet oordelend op, waardoor ik mezelf kon zijn en met een andere blik naar mezelf kon kijken.  Timen stelt goede vragen en geeft passende opdrachten/ tips mee. Hierdoor ben ik meer gaan nadenken/ reflecteren op mezelf (waarom doe ik zoals ik doe?) en ben ik tot nieuwe inzichten gekomen die me verder geholpen hebben in mijn werk- en privéleven. “

Sanne, Procesverbeteraar

“Voor mij heeft de coaching met Timen veel opgeleverd. Verandering door bewustwording van denkstrategieën en inzicht in daaruit voortvloeiend gedrag. Hierdoor maak ik comfortabeler voor mij passende keuzes waardoor ik meer rust ervaar. Naast de open gesprekken hebben het online platform (app) met oefeningen en voorbeelden me geholpen om de ontwikkelingen door te zetten in mijn dagelijkste leven. De open communicatie binnen de sessies zijn prettig, hierbij is er geen goed of fout en bestaat er geen 'moeten'. Zonder beoordeling kunnen sparren is voor mij erg belangrijk geweest. Dit maakte het proces een stuk prettiger. Ook het geven van eigen voorbeelden heeft me geholpen. Tijdens de sessies ga je vooral in op actuele situaties en mogelijke toekomstige situaties. De koppeling naar oefeningen maken jouw coachingsvaardigheden effectiever, omdat het helpt in de eigen bewustwording.”

Anoniem, Fysiotherapeut

Neem contact met me op

Vul dan de onderstaande velden in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Of bel 06 - 42 72 68 50 voor direct contact.