Leiderschapscoaching

Jij bent verantwoordelijk voor de resultaten! Wat als die achterblijven? En wat als je medewerkers niet doen wat je van hen verwacht? Daar kun je op momenten best onzeker van worden. “Maak ik de goede keuze?”, “Reageer ik wel goed?”, “Hoe krijg ik de medewerkers mee in wat ik wil, zonder als een dictator op te hoeven treden?”, “Waar moet ik beginnen?”, “Wie kan me helpen?”. Allemaal vragen die door je heen kunnen schieten.

Medewerkers die met hun (privé) zaken nu naar jou toe komen. Hoe ga je daarmee om? Wat kún je ermee? Wellicht heb je het idee dat allemaal op te moeten lossen. En ja, waar begin je dan?

En dan heb je ook nog te maken met alle verschillende belangen. De organisatie vindt iets. Jouw leidinggevende vindt of wil iets. En wat vind of wil jij? Hoe ga jíj om met dat (politieke) ‘spel’? Durf jij écht te zeggen wat je denkt?

Als leidinggevende heb je met veel verschillende aspecten en dynamieken te maken. Hoe fijn is het dan om met een onafhankelijk persoon in een veilige omgeving te kunnen sparren. Een spiegel voor te krijgen. Te leren omgaan met… ja, met jezelf. Met hoe jij reageert op alle verschillende dynamieken.

Ik coach je om vanuit jouw kracht en kwetsbaarheid de verbinding met je team te maken, zodat je jouw team kunt ontwikkelen en samen succesvol kunt zijn.

Spreekt dit je aan?

Maak dan snel een afspraak. Heb je nog een vraag? Stel die gerust via het contactformulier.

“Timen heeft mij geholpen om een belangrijke beslissing in mijn carrière te nemen. Tijdens het coachgesprek kwam hij snel tot de kern. Hij hield me een spiegel voor en wist mijn twijfels en redenen om het maar niet te doen van tafel te vegen. Door middel van het stellen van de juiste vragen kwam het er op neer dat ik zelf de antwoorden formuleerde op de vragen waar ik dacht geen antwoorden op te hebben. De bergen brokkelden af en de beren verdwenen van de weg. Ik wist wat ik moest doen: ervoor gaan!”

Leen, Office Manager

“Tijdens een kort coachtraject bij Timen heb ik veel over mezelf geleerd. De spiegel voorhouden, een goed gesprek, doelgerichte opdrachten om mee aan de slag te gaan zijn instrumenten die Timen bij mij heeft ingezet. Mede hierdoor kreeg ik zelfinzicht, kreeg ik mijn werk-/privébalans op orde en kreeg ik vertrouwen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. De aanpak van Timen is laagdrempelig. Ik voelde mij enorm bij hem op mijn gemak. Hij zocht constant naar dingen die bij mij passen. Ik omschrijf hem dan ook als een fijne, hulpvaardige en resultaatgerichte coach!”

Ilse, administratief medewerker

Neem contact met me op

Vul dan de onderstaande velden in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Of bel 06 - 42 72 68 50 voor direct contact.